kangooflyer page 001

Je wilt leren dansen, maar je hebt geen danspartner. Voor stijldansen heb je een eigen partner nodig en hoe lang je ook zoekt, je kunt er geen vinden. Moet je de hoop dan opgeven? Nee! Wij biedende cursus Solo latin / Partydansen aan. Voor iedereen die wil dansen zonder dat daar een partner aan te pas komt is deze dansles geschikt!

De muziek is lekker opzwepend en aanstekelijk. Dat maakt solo latin/ partydansen één groot feest. De dansles is om vrolijk van te worden! En dat wordt je dan ook, dat is wat wij  jou zeker garandeert

Dansen….., je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom zijn wij gestart met de cursus Draag&Dans.
Het bij je dragen van je baby of jonge peuter in een draagdoek is al enige jaren een hype onder jonge ouders. Waarom dan ook niet op deze manier dansen met je kindje?
Enig onderzoek leerde dat er wel soortgelijke fitness-programma’s bestaan, maar echt dansen met je kindje voor je of achter op je rug kwam in Nederland nog niet in Nederland voor.
In de cursus Draag&Dans komen diverse dansstijlen aan bod, zoals Ballroom, Latin, Salsa, Swing en zelfs Hip Hop. De muziek en de choreografieën zijn uiteraard afgestemd op het dragen van je kind, maar biedt voldoende uitdaging.  Tijdens het dansen kun je werken aan je conditie en tegelijkertijd genieten van je kind. Uiteraard staat gezelligheid centraal en kunnen ouders volop ervaringen met elkaar delen. 
Voor het kunnen volgen van de lessen Draag&Dans heb je een eigen draagdoek of draagsysteem nodig.
aangepast

Urban Latin de nieuwe dansrage solo

Urban Latin is een combinatie van Hip Hop en Latin. Je leert de latin dansen zoals de cha cha, samba, jive enz. met de Hip Hop moves.

14068460 1300048983340495 5830947020234913486 o

button inschrijven

  

button acties